Ingredienten
Voor 10 personen
60 gr. boter
120 gr. biscuits
250 gr. kwark
250 ml. slagroom
4 blaadjes gelatine
250 gr. mascarpone
125 gr. basterdsuiker
250 gr. witte chocolade
Om te garneren:
1 pakje van 200 gr. diepvries frambozen
5 eetl. poedersuiker
Bereidingswijze
1 Week de gelatine 10 minuten in koud water.
2 Roer de mascarpone zacht en meng er de kwark doorheen. Klop de slagroom met de basterdsuiker stijf.
3 Laat de witte chocolade op laag vuur smelten. Knijp de gelatine uit en roer de gelatine door de lauw/warme witte chocolade.
4 Roer het kwark mengsel door de slagroom en roer er de witte chocolade door. Giet het mengsel op de koekbodem. Zet de kwarktaart in de koelkast en laat hem minimaal 6 uur opstijven.
5 Leg een paar bevroren frambozen op het werkblad en sla en duw ze met een mes kapot, de frambozen zullen in kleine compartimentjes uit een vallen. Strooi deze kleine frambozen balletjes over de kwarktaart.
6 Kook de rest van de frambozen met 5 eetl. poedersuiker laat het iets inkoken, sprenkel wat van de saus over de taart.
Nema komentara:
Objavi komentar